De Foute Kerstballen van 2020

Eindelijk is het dan zover. De keuze moet gemaakt gaan worden.

Dit jaar heb ik (Mariska) de mensen in mijn omgeving gevraagd een foute kerstbal op te sturen. Familie, vrienden, er werd druk gezocht en met resultaat. Er kan een goede boom gevuld worden met hele foute ballen. Maar het allerbelangrijkste komt nog; Welke kerstbal is fouter dan fout en wordt de grote winnaar.

Omdat Sjoukje uiteindelijk de inspiratie is voor de Foute Kerstballencompetitie 2.0 gaat de meest foute kerstbal naar haar. Er zal een boom komen waar elk jaar een foute kerstbal bij komt. En wie weet, misschien krijgt de winnaar ook nog wel iets leuks thuis gestuurd…

OkΓ©, here we go. Hieronder vind je alle inzendingen van dit jaar. En waar gedacht werd dat ik de keuze zou gaan maken, helaas. Dat is ook aan jullie. Elke kerstbal heeft een naam gekregen. Geef onderaan deze pagina in de reacties aan welke kerstbal wat jou betreft de meeste foute is. En uiteraard geldt, de bal met de meeste stemmen wint dit jaar de Foute KerstbalCompetitie! Succes!!

(klik op de afbeelding om een groter formaat te zien)

Een paar spelregels:

 • De kerstballen zijn anoniem geplaatst, zodat het echt om de kerstbal gaat en niet om de inzender. Vermeld dit ook niet in de reacties ajb.
 • Reacties met vermelding van de inzender worden verwijderd.
 • Over de uitslag wordt niet gediscussieerd πŸ˜‰

29 gedachten over “De Foute Kerstballen van 2020

 1. Hahahaha tot t toiletpapier ging ik voor de cupcake! Maar dat toiletpapier in dit covidjaar, daarom zou Sjouk toch heel hard geklaterlachen hebben! Dus die is t voor mij!!!! Gewaaaldig!

  Like

 2. In mijn ogen zijn er een paar serieuze kanshebbers zoals de vakantiekraai, de cavia en natuurlijk de corona gerelateerde kerstballen. Maar ik ga toch voor het kerstvarken πŸ˜†

  Like

 3. Emma vind de unicorncupcake ‘mooi, mooi’ haha…

  Ik stem voor de wc papier toren :). Om 2020 voor eeuwig als fout te bestempelen in de boom…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: