De winnaarrr van 2020

Voelde je het ook oplopen? Elke dag dat het dichterbij kwam… Welke kerstbal vinden we het meest fout? Is het van lelijkheid? Is het omdat het zo’n bijzonder gek jaar was en de kerstbal daar het beste bijpast? Is het omdat het gewoon echt, maar dan ook écht niet kan? (ik kijk heus niet naar de Naked Santa).

Er is gestemd via de reacties, onder de foto’s zelf, via whatsapp en er zijn stemmen mondeling doorgegeven. Voor degenen die al aan het tellen zijn geweest hier, het kan dus kloppen dat je tot een andere uitslag komt ;).

Maar… Het Moment is dan toch echt hier, de meest Foute Kerstbal van 2020, de allereerste waarbij jullie zelf op zoek gingen naar Foute Kerstballen, de vierde in rij van een geweldige traditie.

De Foute Kerstbal met de meeste stemmen is…..

Hoho (ho), niet te snel juichen, en niet te snel teleurgesteld zijn dat jouw Foute Kerstbal niet won, want er is een gedeelde eerste plaats. Allebei met evenveel stemmen, en daarmee is er een tweede winnaar…

Gefeliciteerd!! Deze fantastische kerstballen, want geef toe, ze zijn geweldig toch, komen in de foute kerstboom van Sjoukje.

Ben je nu echt teleurgesteld dat jouw kerstbal niet gewonnen heeft, voor komend jaar weet je nu wat mensen écht fout vinden. Maar stuur volgend jaar alsjeblieft niet alleen maar naakte kerstmannen!!

Alle overgebleven kerstballen gaan als beloofd naar iemand die wel wat liefde en foute kerstballen kan gebruiken. Daar komt komende week nog een bericht over dus kom gerust nog eens terug om te lezen.

3 gedachten over “De winnaarrr van 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: