Hoe nu verder?

De foute kerstbalcompetitie was iets om naar uit te kijken. De voorbereiding, het zoeken naar de perfecte kerstbal, elkaars vondst bewonderen. En dan delen met de omgeving. Wat vinden zij er van? En ook daar merkten we dat er naar uit gekeken werd.

Daarom mag deze geweldige traditie ook nu niet ontbreken. Maar het moet net even anders. Sjoukje en ik kunnen voor elkaar de foutste kerstbal niet meer uitzoeken, en een foute kerstbalcompetitie met maar 1 kerstbal is geen competitie. Ik heb er een tijdje over nagedacht. Sjoukje meegenomen in mijn gedachten en hoe zij altijd klaar stond voor iedereen.

Zo gaan we het doen

Iedereen die dit wil en leuk vindt wordt gevraagd de meest foute kerstbal die je kunt vinden te kopen en op te sturen of af te geven aan mij. Doe dit voor 5 december. 6 december komen de foto’s van alle inzendingen online en kan er gestemd worden. 18 december worden de stemmen geteld en de winnaar bekend gemaakt.

De winnaar van de Foute Kerstbalcompetitie krijgt een plaatsje in de eregalerij én in de kerstboom bij Sjoukje. Daar hangen tegen die tijd de eerdere winnaars ook.

Alle overgebleven foute kerstballen worden gedoneerd aan iemand die een hart onder de riem kan gebruiken, inclusief een boom om ze in te hangen. Heb je daar een suggestie voor? Laat het me weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: