Foute Kerstballen 2021

Overal zijn ze te vinden, elke winkel die kerstballen verkoopt heeft wel hele foute in het assortiment.

Er wordt al vaak naar gevraagd. En het verlossende antwoord is hier. Natuurlijk komt er ook dit jaar een Foute Kerstballen competitie.

We gaan het als volgt doen:

Als je een foute kerstbal in wil sturen zorg je ervoor dat deze vóór maandag 20 december bij mij (Mariska) is afgegeven of bezorgd. Als je me een berichtje stuurt geef ik mijn adres aan je door.

En laten we eerlijk zijn, als je dit leest, ben je al online. Ga direct op zoek en vind de meest foute kerstbal die je kunt vinden. We weten allemaal dat het niet meer gebeurt als je het nu uitstelt ;).

Maandag 20 december komen alle inzendingen online. Er zijn dan 2 dagen om te stemmen. Leg ik dan natuurlijk nog een keer uit.

En uiteraard gaat de foute kerstbal met de meeste stemmen in de kerstboom bij Sjouk. De rest van de inzendingen worden ook dit jaar weer gedoneerd aan iemand die een stevig hart onder riem kan gebruiken. Daar wordt een boom met foute ballen bezorgd. Mocht je daar nog suggesties voor hebben, die zijn hartstikke welkom!

Het afgelopen jaar was deze genomineerde nogal overdonderd en is het helaas niet gelukt de boom met ballen daar te krijgen. Je weet wie je bent, jij mag een voorkeursstem uitbrengen, en ja, dat mag je ook zelf zijn. Dus de foute kerstballen van vorig jaar komen deze keer mee! Dat belooft een flinke boom te worden…

Hoe zat het ook al weer?

Inspiratie nodig?

Voor mijn adres:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: