Is dit niet een goede voor de foute kerstballen?

De afgelopen weken werd de vraag veel gesteld. Sterker nog, in oktober kreeg ik de eerste foute kerstballen op foto al binnen (you know who you are) en er werd zelfs een filmpje gestuurd omdat er een grooooot assortiment is.

De wereld heeft een echte trend ontdekt lijkt het wel, elk jaar worden de kerstballen fouter en fouter, maar daardoor leuker en leuker. En moeilijker voor iedereen die mee wil doen want, welke kies je?

Als voorlopers op deze trend is het natuurlijk aan jullie om de allerfoutste kerstbal te vinden. Zet em op! Je kunt de kerstbal opsturen, afgeven bij me thuis (krijg je er een kopje koffie bij) of op een andere manier zorgen dat de bal bij mij terecht komt. Doe dit vóór 12 december. Daarna komen de foto’s online en kan er gestemd worden. En uiteraard gaat als elk jaar de winnende kerstbal mee naar Sjoukje (die al een aardige collectie in de boom krijgt). En alle andere inzendingen worden ook dit jaar weer gedoneerd naar iemand die een lichtpuntje in deze dagen kan gebruiken.

Heb je mijn adres niet: neem dan even contact op via Whatsapp. Heb je mijn nummer ook niet, vul dan dit contactformulier in, stuur ik het zsm aan je door.

Eén opmerking over 'Is dit niet een goede voor de foute kerstballen?'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: