Spannend!

Met een eindsprint via Insta en een kleine campagne vanuit mijn werk werd het vandaag toch nog spannend. Bijna de hele week heeft Scooter Sandy op kop gelegen in de stemming. Maar is ze vandaag nog ingehaald?

Ondanks haar snelle scooter was er toch nog een sneller voertuig onder de inzendingen. En die is met toch wel wat ‘geweld’ gepasseerd. Of, zoals een goede monstertruck hoort te doen, er dwars overheen.

Gefeliciteerd!! De kerstman komt dit jaar met de Monstertruck richting iedereen. En natuurlijk speciaal naar de inmiddels echt wel foute kerstboom van Sjoukje. De inzender van de monstertruck krijgt hier stiekem-niet-zo-stiekem nog een klein prijsje voor die binnenkort wordt afgegeven.

Alle andere inzenders, wat waren ze fout, gaan samen met een kerstboom naar iemand die het goed kan gebruiken. Dat zal iemand worden die wel kerst wil vieren, maar misschien de energie niet heeft om te versieren of iemand die een zwaar jaar heeft gehad en wel een hart onder de riem kan gebruiken.

De foute boom van vorig jaar

Ook die is natuurlijk niet vergeten. Waar in 2020 een en ander de soep in liep door tante C (we weten allemaal wie ze is) is afgelopen jaar de foute kerstboom wel uitgedeeld en dit jaar opgezet. Komende week worden de foto’s daarvan gedeeld, dus kom nog eens kijken hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: