Over

Sjoukje (l) en Mariska (r)

Sjoukje

was een gepassioneerde persoonlijkheid met een groot hart voor haar medemensen. Als verpleegkundige wilde ze het beste voor haar cliënten. En ook voor mensen in haar omgeving wilde ze alles doen om hen te helpen en wilde er voor iedereen graag zijn.

Haar expressie en humor zijn ongekend. En dit vaak in combinatie. Eén blik van Sjoukje was genoeg en vertelden meer dan 1000 woorden. Haar humor altijd aanwezig. Spontane gekke liedjes, scherpe opmerkingen op de meest wonderlijke momenten, haar humor heeft ze nooit verloren.

Mariska

is iemand die, net als Sjoukje, graag voor anderen zorgt en dit ook met volle overtuiging doet. Of het is met een luisterend oor, een hart onder de riem, als ze kan zal ze er zijn.

Over het algemeen is ze positief ingesteld en ziet eerder een halfvol glas. Ze zal in veel situaties de positieve kant van het verhaal zien en dat ook uitdragen.

Over ons

Sjoukje en Mariska hebben elkaar in 2015 gevonden. Na de eerste date was het wel duidelijk, dit zijn twee mensen die voor elkaar gemaakt zijn. Eind 2016 kwam Sjoukje met huisdieren logeren vanwege werkzaamheden in haar eigen huis, en zijn ze nooit meer weg gegaan. Ze mochten niet meer weg eigenlijk.

Er zijn veel hoogtepunten, als de eerste kerst samen, samen een hond gekocht, er werd verloofd en geklust. En er waren diepe dalen waarin een operatie aan een pols nodig was, er ondraaglijke buikpijn was en een behandeling voor PTSS veel heeft losgemaakt. Zowel de hoogtepunten als de diepe dalen hebben er altijd voor gezorgd dat de verbinding tussen hen sterker werd, een niet te verbreken band die ook nu na het overlijden van Sjoukje nog bestaat.

%d bloggers liken dit: